top of page

סיר פרגיות וחציל נמס בפה ברוטב אסייתי מתקתק

כמה זמן אפשר לחכות לסיר פרגיות וחציל?!

אז אתן יודעות כבר מי אשם במחדל….מתחיל באות א׳

סתםםם,אם אין לי את אודי,אני לא פה..שזה יהיה רשום.

כפרה עליו.


סיר פרגיות וחציל נמס בפה ברוטב אסייתי מתקתק

סיר כזה שמתקתקים ומספיק אולי לכמה ימים (תלוי כמה מתבגרים יש לכם בבית…)


מה צריך?

שני חצילים (אפשר קלופים,אפשר גם לא)

חתוכים לקוביות יחסית גדולות.

תיבול לחציל-

כף דבש

שלוש ארבע כפות סויה

כף שמן שומשום

כפית שום גבישי

חצי כפית אבקת זנגביל אם יש (אם אין..תקנו להבא)

שתי כפות שמן זית

לערבב הכל -לשטח על תבנית-לשגר לתנור על חום גבוה (200)

עד שהחציל רך ושזוף…


פרגיות-

קילו פרגית נקייה וחתוכה לקוביות

מתובלת-שלוש כפות סויה,כף שמן שומשום,שום גבישי,זנגביל.

כדאי לתת לפרגית לשהות במרינדה איזה עשר דקות

ואז-

מחממים שמן זית בסיר רחב

מטגנים את הפרגיות עד שהן מוכנות (כמה דקות)


מוסיפים לסיר את קוביות החציל הנמס

כוסברה קצוצה

בצל ירוק


ערבוב עד איחוד -עניין של דקותיים.


*ממליצה לטעום ולבדוק אם חסר מלח ובמידת הצורך להוסיף.


להגיש על אורז לבן/קינואה…ולהתמכר..


אמרתי שאפשר להכין עם טופו באותה שיטה

וזה יוצא נדיר!!!




2,141 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

コメント


bottom of page