יאללה..בחזרה לתלם…והתלם אופטימי וטעים ,אין מה לומר
אוהבת את התלם הזה,אי של בטחון וסדר.
והמנה הזאת?
היא אחת ממנות התלם הזריזות,המהירות שלכל אחד יש בבית (חוץ מעליי קייל..נו בסדר)
מנת תלם שאפשר גם לטבען בקלות ..
נתחיל?
פילה עוף חתוך קוביות (אפילו לא השרתי אותו אבל אפשר להשרות קצת עם סויה,מעט מייפל או סילאן,וכף שמן שומשום)
מחממים שמן זית בסיר רחב -מקפיצים את פילה העוף עד שמשנה צבע.
מוסיפים פטריות חתוכות איך וכמה שרוצים
כוס אפונה עדינה קפואה
רצועות עליי קייל או תרד או מנגולד
מערבבים.
מוסיפים כף וחצי חמאת בוטנים טבעית
חצי כוס חלב קוקוס (ממליצה על ארוי די)
(אפשר גם רבע כוס חלב קוקוס ורבע כוס מים).
מלח,פלפל,שום גבישי,אבקת זנגביל אם יש
מערבבים עד איחוד ערבוב קל .
מוסיפים קינואה שבישלנו כמו פסטה-
מרתיחים מים בסיר,מוסיפים מלח.
כשהמים רותחים מוסיפים כוס קינואה יבשה
מבשלים ברתיחה עדינה!!! בין 15-17 דקות
מסננים מיד..משאירים במסננת כדי שהקינואה תתייבש.
פותחים את הקינואה עם מזלג (כמו קוסקוס)
מה יצא? קינואה אחת אחת.
מוסיפים קינואה לסיר,מערבבים קלות..זהו..
חזרתם לתלם!
*אם משתמשים בחזה עוף ,מומלץ להוסיף לו כף קורנפלור-זה ישמור אותו רך ועסיסי מאוד.
Comments