זהו סיר אחרי מלחמה….
סיר שיצטרף לרפרטואר שירי המלחמה והנצחון 🇮🇱 💙🤍
חוץ מזה שכולם באותו לופ של אוכל, מדיח, אוכל, מדיח…
ואני אוהבת סירים פשוטים, אז קחו גם-
מצרכים:
עוף (שוקיים או כל חלק אחר-כן אפשר גם פרגיות)
כפית אבקת קארי (או כמון)
חצי כפית כורכום
שמן זית
כרובית טרייה מפורקת לפרחים
כוס או יותר אפונה (קפואה).
בסיר סוטאג׳ מחממים מעט שמן זית ומוסיפים לו את התבלינים.
מערבבים קלות ומוסיפים את העוף וצורבים משני הצדדים היטב..(עד שכל העוף מצופה וצרוב).
מוסיפים חצי כוס מים-(לא צריך הרבה מים-חצי כוס תספיק)
סוגרים סיר ומבשלים שעה על אש בינונית.
בחלוף שעה מוסיפים-כרובית ואפונה
מוסיפים מלח ופלפל
מבשלים עוד חצי שעה.
סלאמאת 💛
מגישים עם אורז לבן/קינואה/פירה או מה שבא.
Comments