top of page

סיר אונטריב פטריות ויין לבן - 5 דקות הכנה


אם בא לכם להפגיז בסיר

אבל בלי לטרוח יותר מדי

לכו על הסיר הזה-הוא תעודת ביטוח להצלחה!

אני הכנתי את הסיר הזה אחרי שהייתי בחצי חינם וקניתי בשר טוב וטרי-עשיתי ניסוי כלים לליל הסדר-יצא נדיר!!!


אז מה צריך?


קילו קוביות בשר אונטריב

שלוש עצמות מח עצם

סלסלאת פטריות חתוכות גס

ראש שום מפורק לשיניים

שלושה ענפי סלרי חתוכים גס

בקבוק יין לבן יבש

חצי כפית אגוז מוסקט

חצי כפית קינמון

מלח ופלפל.


בסיר עם מעט שמן זית-משחימים היטב את קוביות האונטריב מכל צד (השחמה טובה כזאת-זה יעשה צבע נדיר לסיר)


לבשר המושחם נוסיף את עצמות המח

מלח ופלפל בנדיבות-קינמון ואגוז מוסקט.

פטריות וסלרי

בקבוק יין לבן יבש שלם.


מביאים לרתיחה - מבשלים שעה על הגז על אש בינונית נמוכה-

מעבירים לתנור על 100 מעלות טורבו.

לעוד כמה שעות טובות.

אני שיגרתי לשש שעות.


זהו ❤️

בשיתוף @hazihinam




290 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page