לא בנאדם של סופגניות…פשוט לא עושה לי את זה
מאז ההריון הראשון אז אכלתי סופגניות ללא הכרה ואז גם נהייתה לי צרבת וגם גילו לי סכרת הריון…
וכל הסרטונים של הדיאטניות שהראו מה קורה לסופגנייה בבטן ולאיזה מימדים היא מגיעה…
ואז מחירי הסופגניות ההזויים…
בנאדם ממורמר!
עד הסופגניה הזאת…בינגו על הנסיון הראשון מה תגידו?
סופגניית שיבולת שועל,ריקוטה וגרידת תפוז…ללא גלוטן,קלת הכנה וקלה לעיכול..וגם בגודל מיני שזה הכי סבבה בעולם!
10-15 סופגניות מיני
קערה א׳
שתי ביצים גדולות
גביע ריקוטה
שתי כפות סוכר או תחליף סוכר (אפשר גם סוכר וניל)
לטרוף.
להוסיף כפית גרידת תפוז ולערבב.
קערה ב
כוס קמח שיבולת שועל (שטחנתי בבית)
שקית א אפייה
לערבב טוב
לאחד בין הקערות -להטמיע ולקפל
לחמם שמן עמוק ובעזרת שתי כפות להחליק מעט מן העיסה לשמן…תוך כדי טיגון הסופגניה מתעגלת…גם אם היא נשארת חייזרית ,לא נורא!.
מטגנים עד השחמה ומוציאים לרשת
מצננים מעט ומפזרים אבקת סוכר
אפשר למלא בעזרת צנתר או מזרק את הסופגניות בריבה/שוקולד או מה שבא..
זה מפתיע כמה שזה טעים ♥️
Commentaires