אז איך יוצא לי חציל כזה?!? שזוף חתיך כזה?
מאוד פשוט…. קודם כל בוחרים חציל קשה, קל משקל, מבריק זה עשוי להעיד על מיעוט גרעינים מבאסים כאלה.
במקרה של סביחציל-חוצים את החציל עושים חיתוך שתי וערב לכל העומק… פורסים שיני שום ודוחסים לעומק החריצים (כמה?כמה שאוהבים…אפשר להשתמש במקום גם בשום גבישי).
מברישים בשמן זית את כל שטח פני החציל.בוזקים מלח גס… מחממים תנור על טורבו-200 מעלות ומכניסים את החציל.
כשהוא מתחיל להזיע ולהשחים-מורידים את המעלות ל-180… אם הוא נראה יבש-רצוי לחזק בספריי שמן זית.זהו.., סיפור של חצי שעה ויש לכם חציל קלוי כמטוגן, טעים כל כך ונימוח.
אפשר להוסיף אליו טחינה או פטה עיזים הגבינה תימס לתוך החציל-להיט!!!
להוסיף סלט וביצה מגוררת….. ואוווו.
ארוחת ערב לתפארת מדינת ישראל ❤️
Comments