אין חג בלי דג
ואם כבר מנה למרכז שולחן אז ברור סלמון
עכשיו לא בקטע פלצני-אני את הסלמון שלי אוהבת תוצרת נורבגיה,בלונדיני עם עיניים כחולות…אין מה לעשות הוא הכי איכותי והכי טעים שיש…אז למקרה שלא ידעתם-מעתה תוודאו שאתם קונים רק סלמון נורבגי… (מגלה לכם שיש בחצי חינם)
בכל אופן-מי שעדיין לא שיבץ את עצמו במנה לערב החג
שיתפוס זריז את המנה הזאת-חמש דקות הכנה ..20 דקות בתנור סיימתם סיפור.
נתח סלמון ( ללא עור) בחמאת שום שמיר ו קראסט שקדים.
לחמאת שום שמיר-
חצי צרור שמיר+שני ראשי שום או יותר שאפיתם בנייר כסף עד ריכוך(חום גבוה בתנור-לחכות שיתקררו ואז לפוצץ אותם).
להוסיף שלוש ארבע כפות שמן זית ולטחון למחית חלקה.
למרוח על הדג-להמליח קלות-לפזר שקדים מולבנים
להכניס לתנור שחומם מראש על 220 ל 20 דקות ולא שנייה יותר…
*אם השקדים מראים סימני מצוקה אפשר להניח מעל הדג נייר אפייה*
ניצחתם🥳🥳🥳
Comments