top of page

נתח סלמון בחמאת שום שמיר וקראסט שקדים.

אין חג בלי דג

ואם כבר מנה למרכז שולחן אז ברור סלמון

עכשיו לא בקטע פלצני-אני את הסלמון שלי אוהבת תוצרת נורבגיה,בלונדיני עם עיניים כחולות…אין מה לעשות הוא הכי איכותי והכי טעים שיש…אז למקרה שלא ידעתם-מעתה תוודאו שאתם קונים רק סלמון נורבגי… (מגלה לכם שיש בחצי חינם)


בכל אופן-מי שעדיין לא שיבץ את עצמו במנה לערב החג

שיתפוס זריז את המנה הזאת-חמש דקות הכנה ..20 דקות בתנור סיימתם סיפור.


נתח סלמון ( ללא עור) בחמאת שום שמיר ו קראסט שקדים.


לחמאת שום שמיר-

חצי צרור שמיר+שני ראשי שום או יותר שאפיתם בנייר כסף עד ריכוך(חום גבוה בתנור-לחכות שיתקררו ואז לפוצץ אותם).

להוסיף שלוש ארבע כפות שמן זית ולטחון למחית חלקה.


למרוח על הדג-להמליח קלות-לפזר שקדים מולבנים

להכניס לתנור שחומם מראש על 220 ל 20 דקות ולא שנייה יותר…


*אם השקדים מראים סימני מצוקה אפשר להניח מעל הדג נייר אפייה*


ניצחתם🥳🥳🥳




475 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page