top of page

נאמס קינואה סלמון וסלט מנגו מטריף חושים

לסלט-

מנגו קוביות

כוסברה,פלפל צילי,ג’ינג’ר ושום קצוצים או טחונים במעבד מזון…

להעביר הכל לקערה-מיץ מרבע ליים,כפית שמן שומשום ומעט מלח גס….

שלב ראשון מוכן


קינואה-

קינואה מבושלת בסיר עם מים רותחים ומלח

בביעבוע עדין למשך 23 דקות (טוב לנו מרקם מעט דייסתי למנה)…לאחר 23 דקות נסנן היטב מנוזלים .

**טיפ משנה חיים** שתי כפות חלב קוקוס-לא יותר..ככה בקטנה…ופתאום קינואה זה דבר טעים.

לטעום ואם חסר מלח-להוסיף.


סלמון-

סלמון טרי על מחבת חמה

מוברש בסויה,שמן שומשום,מעט מייפל טבעי

משני הצדדים עד שמוכן לפי מידת עשייה רצויה.


נאמס-

דף אורז רטוב ומעליו

כף קינואה

נתחוני סלמון מפורק

כף סלט מנגו

קיפול ולמחבת…


רוטב בוטנים-

כף חמאת בוטנים

כף סויה

כף שמן שומשום

כף עד שתיים מים


דגשים-

*לא להעמיס על הדף

*לא להצמיד את הנאמס במחבת…כי הדף עלול להיקרע והקינואה תתפזר…..

*מומלץ להגיש בעלה חסה רענן


נשיקות💚






93 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

コメント


bottom of page