לסלט-
מנגו קוביות
כוסברה,פלפל צילי,ג’ינג’ר ושום קצוצים או טחונים במעבד מזון…
להעביר הכל לקערה-מיץ מרבע ליים,כפית שמן שומשום ומעט מלח גס….
שלב ראשון מוכן
קינואה-
קינואה מבושלת בסיר עם מים רותחים ומלח
בביעבוע עדין למשך 23 דקות (טוב לנו מרקם מעט דייסתי למנה)…לאחר 23 דקות נסנן היטב מנוזלים .
**טיפ משנה חיים** שתי כפות חלב קוקוס-לא יותר..ככה בקטנה…ופתאום קינואה זה דבר טעים.
לטעום ואם חסר מלח-להוסיף.
סלמון-
סלמון טרי על מחבת חמה
מוברש בסויה,שמן שומשום,מעט מייפל טבעי
משני הצדדים עד שמוכן לפי מידת עשייה רצויה.
נאמס-
דף אורז רטוב ומעליו
כף קינואה
נתחוני סלמון מפורק
כף סלט מנגו
קיפול ולמחבת…
רוטב בוטנים-
כף חמאת בוטנים
כף סויה
כף שמן שומשום
כף עד שתיים מים
דגשים-
*לא להעמיס על הדף
*לא להצמיד את הנאמס במחבת…כי הדף עלול להיקרע והקינואה תתפזר…..
*מומלץ להגיש בעלה חסה רענן
נשיקות💚
Comments