נאגטס טופו ״מטוגנים״ בכאילו-
במעבד מזון-
חבילת טופו
רבע כרובית טרייה
חצי כוס שיבולת שועל
אופציה א׳-כף מיונז,כף חרדל,כף צילי מתוק .
אופציה ב׳-
1 כף גדושה חמאת בוטנים (אפשר גם שתיים)
מלח
פלפל
שום גבישי
יוצרים נאגטס מהמסה
טובלים בביצה ואז בפירורי פנקו
אופציה ללא גלוטן-כוס שיבולת שועל דקה טחונה גס+כף פפריקה.
מסדרים על גבי נייר אפיה ,מזלפים מעט שמן זית ואופים עד השחמה (בנינגה זה עניין של 20 דקות)
אפשר גם לטגן.
נשיקות😘
Comments