אלוהים אתה פה? תעשה שיהיה טוב כבר…
עד שנראה פה קצת אור-קחו מתכון לסיר נצחון ונחמה…זה הולך ביחד.
ספגטי מיטבולס -אמא מקווה שאת מחוברת ,רואה ושומרת..(זה במיוחד בשבילך).
מצרכים-
חצי קילו בשר בקר טחון טרי .
שני ענפי סלרי
חופן נאה בזיליקום
צרור פטרוזיליה
שלוש שיני שום
את הירק טוחנים בפולסים במעבד מזון-טחינה דקה.
מגררים גזר אחד בפומפייה (דק)
מעבירים לקערה-
ירק,גזר,בשר
מוסיפים ארבע כפות שיבולת דקה
שתי כפות שמן זית
מלח,פלפל,מעט אגוז מוסקט (חצי כפית שטוחה)
מערבבים היטב היטב היטב ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מקצצים קציצות -יש אפשרות לאפות אותן להתייצבות ואז לבשל
או כמו שאני עשיתי-טיגון קליל משני הצדדים במעט שמן זית.
אחרי הטיגון מוסיפים-
בקבוק מחית עגבניות חלקה
אני הוספתי כוס יין (לא חובה)
ועוד מעט מים (בין חצי כוס לכוס)
הנוזלים בסוף צריכים לכסות את הקציצות.
מלח ופלפל.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית נמוכה עוד שעה.
מבשלים פסטה-במים עם מלח (אפשר כל סוג או צורה)
חצי בישול בלבד!
מוסיפים לסיר עם הקציצות מצקת ממי בישול הפסטה
ומעבירים את הפסטה לסיר הקציצות.
מנערים את הסיר כדי שהפסטה תתכסה ברוטב
(ניעור ולא ערבוב-ערבוב עשוי לפרק את הקציצות)
סוגרים סיר ומבשלים עוד 10 דקות עד שהפסטה מוכנה וסופחת את נוזלי הרוטב.
💕💕💕
Comments