במימון @meshekzuriel
מרק בצלים:
מצרכים-
שלושה בצלים לבנים פרוסים דקיק
שלושה בצלים סגולים פרוסים דקיק
שתי כרישות פרוסות דקיק
גבעול סלרי פרוס
גבינת איבריקו של משק צוריאל
גאודה עיזים של משק צוריאל
מחממים סיר עם שמן זית וחתכת חמאה (כמה שרוצים)
מוסיפים את הבצל ומאדים תוך ערבוב מפעם לפעם -עד שהוא רך רך (סביב חצי שעה)-
מוסיפים יין לבן יבש (עד קו הבצל) ומצמצמים תוך ערבוב.
מוסיפים שתי כפות קמח (קמח רגיל או קמח שיבולת שועל)
מוסיפים ליטר מים
מביאים לרתיחה
מוסיפים מלח ופלפל.
מבשלים חצי שעה נוספת.
טריק למרק שחום-להוסיף למרק -כפית נס קפה מומסת במעט מים רותחים.
לא משפיע על הטעם-רק על הצבע!
מוזגים לצלחת-מוסיפים מעל גאודה עיזים מגוררת-ומעט עלי טימין
מגישים לצד טוסט מרוח חמאה עם גבינת איביריקו של המשק - הטעם האגוזי שלה משתלב מושלם עם המרק.
Comentarios