top of page

מרק קרם כרובית ובצקניות בכאילו

איזה מרק יאללללה איזה מרק!!!

הוא קרמי גם נטורל-ככה בלי כלום.


והוא קל ופשוט ועשיר ומחמם!!!


מצרכים:

כרובית (לחי קטנה של הכרובית שומרים בצד לבצקניות).

כרישה או בצל לבן

גבעול סלרי

שלוש שיני שום.


את הירקות חותכים גס ומעבירים לסיר, מזלפים קצת שמן זית ומערבבים.

מוסיפים מים עד קו הירקות מביאים לרתיחה, מוסיפים מלח ופלפל.


מבשלים עם מכסה סגור עד שהירקות רכים ואז טוחנים את המרק למרקם חלק.


בשלב הזה אפשר להוסיף רבע כוס חלב קוקוס או שמנת לבישול-וממש לא חייב-המרק קרמי גם בלי.


לבצקניות:

חתיכה קטנה של כרובית ששמרנו -לקצוץ או לטחון יחסית קטן..


לערבב עם שתיים שלוש כפות שיבולת שועל-להוסיף למרק הטחון-ולבשל עוד עשר דקות.


הכרובית והשיבולת יצרו אפקט של בצקניות…זה נדיר!!!


שלב אופציונלי אבל מוסיף-אני בסוף בסוף בסוף -שהכל מוכן-הוספתי חופן נדיב של עלי תרד בייבי וסגרתי את הסיר-מהחום העלים ימסו למרק (בשלב זה האש כבויה).


לכו להתחמם 😘






595 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page