top of page

מרק עוף

  • תמונת הסופר/ת: Udi Katz
    Udi Katz
  • 14 בנוב׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

אני שירי ואני מכורה למרק עוף

אין שבוע בחורף (טוב לפעמים גם בקיץ)

שאין פה סיר מבעבע ,מלא ריח וטעם- שהוא אגב ארוחה שלמה בסיר אחד .

לא סתם הוא מכונה הפניצילין של הטבע -התרופה הטבעית העתיקה ביותר בהתמודדות עם מחלות החורף.

הוא קל קל להכנה וכולם כולל כולם עפים עליו-


שתי כרעיים מופרדות ללא עור-המרק יוצא פחות שומני ..

(להרתיח במים את העוף שתצא כל הג׳יפה)

בינתיים-

חותכת שני גזרים לעיגולים

שני קישואים חתוכים לעיגולים עבים

קולורבי קוביות

אופציונלי -כרוב לבן

בצל קלוף שלם

גבעול סלרי עם העלים

צרור שמיר

צרור פטרוזליה


ירק+ בצל בתחתית הסיר

עוף מורתח מעל

ואז כל הירקות

מים לכדי כיסוי

מביאים לרתיחה

מוסיפים כף מלח

פלפל שחור גרוס

אש בינונית,מכסה סגור לשעה וחצי.

טועמים-מתקנים תיבול אם צריך

טעים רצח ככה עם עוף וכל הירקות

טעים פחד עם אטריות

טעים בהגזמה עם קניידלך














 
 
 

Comentarios


bottom of page