אני שירי ואני מכורה למרק עוף
אין שבוע בחורף (טוב לפעמים גם בקיץ)
שאין פה סיר מבעבע ,מלא ריח וטעם- שהוא אגב ארוחה שלמה בסיר אחד .
לא סתם הוא מכונה הפניצילין של הטבע -התרופה הטבעית העתיקה ביותר בהתמודדות עם מחלות החורף.
הוא קל קל להכנה וכולם כולל כולם עפים עליו-
שתי כרעיים מופרדות ללא עור-המרק יוצא פחות שומני ..
(להרתיח במים את העוף שתצא כל הג׳יפה)
בינתיים-
חותכת שני גזרים לעיגולים
שני קישואים חתוכים לעיגולים עבים
קולורבי קוביות
אופציונלי -כרוב לבן
בצל קלוף שלם
גבעול סלרי עם העלים
צרור שמיר
צרור פטרוזליה
ירק+ בצל בתחתית הסיר
עוף מורתח מעל
ואז כל הירקות
מים לכדי כיסוי
מביאים לרתיחה
מוסיפים כף מלח
פלפל שחור גרוס
אש בינונית,מכסה סגור לשעה וחצי.
טועמים-מתקנים תיבול אם צריך
טעים רצח ככה עם עוף וכל הירקות
טעים פחד עם אטריות
טעים בהגזמה עם קניידלך
Comments