top of page

מרק ירוק ומאזן - אפונה, ברוקולי וקינואה

מרק ירוק מחמם, מאזן, משביע ומעולה!!!


מרק אפונה,ברוקולי וקינואה-


מה צריך?


-שקית אפונה קפואה (השתמשתי בעדינה)

-ראש ברוקולי טרי (אפשר גם חצי שקית ברוקולי קפוא)

- כרישה אחת או בצל לבן

- שני ענפי סלרי

-ארבע שיני שום.

-שלוש כפות קינואה יבשה


- את הבצל,הסלרי והשום חותכים גס.

-את ראש הברוקולי חותכים לפרחים ושוטפים היטב.


-מחממים שמן זית בסיר גדול

-מוסיפים-בצל,סלרי,שום-מערבבים קלות

-מוסיפים את האפונה הקפואה ומערבבים.


-מוסיפים את הברוקולי -מערבבים עד שהכל מצופה מעט בשמן.

-מוסיפים מים עד כיסוי הירקות ומביאים לרתיחה.


-מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.


-מבשלים בביעבוע עדין כחצי שעה עד שהירקות רכים רכים.


-בעזרת בלנדר מוט טוחנים למחית חלקה.


-מוסיפים את הקינואה היבשה למרק הטחון.


-מחזירים לאש ומבשלים עוד 20 דקות-עד שהקינואה מוכנה.


-אופציה למי שרוצה-להוסיף בסוף רבע כוס חלב קוקוס/שמנת לבישול.


בתאבון 🥦🥦🥦







114 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page