top of page

מקושקשת דאבל חלבון בלאפת שיבולת עדשים

דבר ידוע הוא שפיתה עם מקושקשת רכה מריחה של חמאה/מיונז/אבוקדו

עגבניה ומגיעות מלח הימלאיה גס

זה טעם ילדות…


את הגרסא של הפיתה הבריאה

עם מקושקשת דאבל חלבון-יצא לכם לנסות?!


אז ככה-

לפיתה- (מחבת נון סטיק קוטר 26)

כף גדושה מאוד קמח עדשים כתומות

כף וחצי שיבולת שועל

רבע כוס מדידה מים (אם טחנתם ונראה שחסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד קצת מים)

מלח.


על מחבת קרה וטובה (ואם אין לכם אחת-ממליצה לקנות) ללא שמן-שופכים את הבלילה ומפזרים אותה.


מדליקים אש-ממתינים שהבלילה תתייבש לחלוטין…

ואז בעזרת מרית סיליקון עוברים סביב הלאפה-וכשהיא משתחררת-תופסים קצה והופכים.


(**חייבת לציין שעם my pan של מגנוס זה קל מתמיד).


מקושקשת דאבל חלבון- (בכמות של שני אנשים)


שתיים או שלוש ביצים

שליש חבילת טופו מגוררת.

אפשר להוסיף כף חלב קוקוס לאקסטרה רכות וטעם.

מלח.


מטגנים על מחבת משומנת קלות-עד מידת עשייה רצויה.


הרכבה-אגב אפשר לגלגל כלאפה או לקפל לפיתה כמודגם בסרטון.


מורחים מה שרוצים כבסיס ואז מקפלים ואז מעמיסים את כל השאר לתוך הכיס שנפער.


נ.ב

אפשר להכין כמות של לאפות ולהקפיא.

אפשר להכין בלילה לכמה ימים, לשמור במקרר ולהכין במקום.


זה טעים, מזין, מפוצץ חלבון 🧡





164 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page