מעדן המלכה של הקיץ בגרסאת האקספרס זו אחת מארוחות הבוקר הכי אהובות עליי…
דקה הכנה ועוד חצי שעה במקרר וזהו…ואפשר לקחת לעבודה או ללימודים או לאן שתרצו…וזה מפנק וטעים להפליא.
המרכיב הכי חשוב -חלב-כל חלב שממש טעים לכן
לא משנה איזה.
לקחתם צנצנת-מזגתם חלב עד חציה
הוספתם שתי כפות זרעי ציה ועוד כף גדושה שיבולת שועל דקה..סגרתם הצנצנת ושקשקתם היטב -הכנסתם למקרר
(מומלץ אחרי עשר דקות לשקשק שוב) לחצי שעה…
זהו מוכן!
אם המעדן סמיך מדי אפשר להוסיף עוד קצת חלב ואם הוא דליל מדי אז או שלא שקשקתם טוב או שהשתמשתם ביותר מדי חלב ואז מתקנים עם עוד מעט שיבולת.
מעמיסים פירות,אגוזים וכל מה שמתחשק.
*אפשר להמתיק עם מעט מייפל טבעי.
👑
Comments