top of page

מעדן המלכה של החןרף

שופכים לסיר כוס חלב שאתן אוהבות באופן מיוחד כי זה כל הטעם…ומיד מוסיפים ארבע כפות שיבולת שועל דקה ומתחילים לבחוש…לבחוש על אש נמוכה עד שהפתיתים נמסים…אם חסר חלב,מוסיפים עוד שלוק…אם חסרה שיבולת מוסיפים עוד קצת ממנה.

הבנתן?זו דייסה שאפשר לתקן בשנייה..

במקביל מחממים חצי כפית שמן קוקוס על מחבת ומניחים בננה שחצינו…על כל חצי בננה נזלף מעט מייפל טבעי ..

היא מתקרמלת ומתרככת וזה מעדן..

מקרמלים משני הצדדים.


מרכיבים את הקרם-

צלחת-קרם-פירות-קינמון-אגוזים-וכל מה שעושה לכם טוב על הלב…



123 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page