top of page

מעדן המלכה של החורף

זו מנה שהיא מעל ומעבר לכל ציפייה

פעם המילה דייסה היתה מעבירה בי צמרמורת

היום זאת אהבה גדולה…נחמה..

קרם דייסת שיבולת שועל שאתן חייבות-


לסיר נשפוך כוס חלב…כל פעם אני אציין שהחלב הוא המרכיב הכי חשוב בהצלחת המנה כי הוא רוב הטעם…אז אפשר כל חלב..אני אוהבת חלב שקדים של ויטסי.

אפשר חלק מהחלב להמיר במים..

שלוש כפות שיבולת שועל דקה

ובחישה על אש בינונית עד שהפתיתים נמסים .

מה כיף במנה הזאת?אפס כשלונות.. הכל אפשר לתקן

אם המרקם סמיך מדי מוסיפים עוד נוזל.

אם המרקם דליל מוסיפים עוד שיבולת..

ומערבבים..מחכים בסבלנות ומערבבים.

בסוף זה עונג צרוף.


בננה מקורמלת-

בננה חצויה (או שלמה אם היא קטנה)

על מחבת עם מעט שמן קוקוס ומייפל טבעי עד מידת עשייה ורכות רצויה.


אם שואלים אותי-אין דייסה בלי קינמון…בננה..אוכמניות ,תותים ואגוז..


והרי לכן-״מעדן המלכה של החורף״

עונג צרוף👑😘




575 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page