מעדן המלכה הלא הוא פודינג ציה
השם נולד מהדמיון,כי בעיניים שלי זה מאכל מלכותי לגמרי..
העניין הוא שהוא כל כך פשוט,ממלא,מנקה מערכות ובעיקר טעים משהו פחד..
אז ככה-
חצי כוס חלב שקדים או אחר
שתי כפות ציה
כף וחצי שיבולת שועל אינסטנט
מערבבים היטב(או משקשקים אם זו צנצנת )ומכניסים ללילה למקרר..
טיפ מעולה למניעת התגבשות-לשקשק/לערבב שוב אחרי עשר דקות.
בבוקר מערבבים שוב.
אם המרקם סמיך מדי אפשר להוסיף עוד מעט חלב.
אם המרקם דליל אפשר להוסיף עוד מעט שיבולת…קלי קלות להגיע למרקם מושלם.
מעל כל פרי,אגוז,שבבי קקאו,שבבי קוקוס וכל מה שבא בעצם
וזהו…..אתן מלכות.
Comments