מה לרשום?
שזאת מנת ציק צאק? קלאס באפס מאמץ?
הקיצר-קחו חציל,קלפו אותו,חיתכו לקוביות בינוניות-תבלו בכף קורנפלור,שלוש כפות סויה,כף טריאקי או מייפל,מעט אבקת שום ואבקת ג’ינג’ר ואבקת צ׳ילי חריף..
הקיצר-קחו חציל, קלפו אותו, חיתכו לקוביות בינוניות-תבלו בכף קורנפלור, שלוש כפות סויה, כף טריאקי או מייפל, מעט אבקת שום ואבקת ג’ינג’ר ואבקת צ׳ילי חריף..
טגנו החציל במעט שמן זית -ערבבו וערבבו - קרצפו התחתית…כמה דקות תקבלו קוביות חציל במרקם של ריבה..
כשזה קורה-דחקו את החצילים לצד והוסיפו את העוף לאותה מחבת.
העוף מתובל בכפית קורנפלור ,מעט סויה ,כפית חמאת בוטנים, אבקת שום וגינגר….
כשהעוף משנה צבע ערבבו הכל ביחד.
הגישו לצד אורז/קינואה/אטריות שעועית או אטריות אורז…
*אפשר במקום העוף טופו!!
והרי לכם חמאה וריבה שזה בלי קשר לכלום השילוב הכי טעים שיש..
Comments