מנה צבעונית ומהממת בול לקיץ
היא קלילה ורעננה בזכות השילובים של התפוח,הירקות הנענע והיוגורט הסמיך ,פשוט מרכיבים אותה ויוצא חלום..
פה יש 300 גרם דג לבן מושרה במיץ מחצי לימון גדול
מלפפון אחד
פלפל צילי
צנונית
נענע קצוצה
שברי אגוז לוז טבעי שקירמלתי עם מעט מייפל על מחבת
ו..פינק ליידי…ואוו מפתיע כמה שהוא מתאים פה למנה .
את הדג חתכתי לקוביות של ס״מ (אפשר לבקש מהדגאי )
וסחטתי מעליו מיץ מחצי לימון
חצי תפוח גם לקוביות באותו גודל
כל השאר כמודגם בסרטון..
הרכבה-
שליכטה נאה של יוגרט יווני/עיזים
ומעל הדג+מלח גס ופלפל גרוס
והשאר בסדר רנדומלי..
מסיימים בזילוף נדיב של שמן זית
והולכים לים😎
Comments