מוקפץ של יום חול כשאין מה לאכול…
שבע דקות בגן עדן…
אז ככה-
חותכים טופו (טעם טבעי מרקם קשה עדיף של משק ויילר)
לקוביות ,מעבירים לקערה ומוסיפים כף קורנפלור ומערבבים.
מתחילים עם הדלעת -חותכים לקוביות יחסית קטנות (סדר גודל של שתי כוסות דלעת טרייה)
מקפיצים בשמן זית עד שהדלעת צרובה ואז מוסיפים לה כף מייפל טבעי על מנת שתתקרמל…
מוסיפים לדלעת המקורמלת את קוביות הטופו ומקפיצים תוך ערבוב עוד שתיים שלוש דקות.
רוטב-
כף שיבולת דקה
כף חמאת בוטנים טבעית
שליש כוס חלב קוקוס
כוס מים
שלוש כפות סויה
כף שמן שומשום
לערבב היטב/לטחון במעבד מזון לבלילה חלקה
לשפוך את הרוטב לתוך הסיר
הוא יסמיך (מה שיבולת)
במקביל לבשל שבבי אורז במים רותחים עם מלח למשך דקה אחת-לסנן ולהוסיף לסיר..
להוסיף מלא!!! תרד בייבי או רצועות מנגולד או באקצ׳וי או קייל…
ועוד שליש כוס מים
לסגור סיר ולבשל על אש בינונית למשך שתיים שלוש דקות..
לתקן תיבול במידת הצורך (מלח….)
מספיק לשלוש מנות…..כנראה….טעים מדי❤️
Comments