ימי ראשון במיוחד-נראים ככה מוקפץ זריז של כמה דקות ואם תשאלו את עדנה-יותר טעים ממסעדה (האמת -הפעם היא צודקת).
מוקפץ טופו,פטריות,אטריות וקצת ירוק לנשמה.
מצרכים:
קוביית טופו ספוגה מנוזלים חתוכה לקוביות
סלסלת פטריות כלשהי פרוסה גס
אטריות (השתמשתי באטריות המוכנות של מזרח מערב -אפשר להשתמש בכל סוג אחר ולבשל לפי הוראות יצרן בנפרד).מאחר והאטריות שהשתמשתי בהן כבר מוכנות-אז רק שטפתי ופתחתי אותן מתחת ברז.
רוטב:
מי שאוהב הרבה רוטב שיוסיף על מה שכתבתי פה.
ארבע חמש כפות סויה
כף שמן שומשום
כף חמאת בוטנים טבעית
רבע כוס חלב קוקוס
רבע כוס מים
לערבב לרוטב חלקלק.
את הטופו מצפים במעט קורנפלור (מי שלא אוכל קורנפלור -אפשר לוותר) מחממים שמן זית במחבת-מקפיצים את הטופו עד שהוא נצרב מעט.מוסיפים את הפטריות ומקפיצים דקה גג.
מוסיפים את הרוטב מוסיפים את האטריות המוכנות וחופן נדיב של עלים כלשהם (הוספתי קייל ותרד).מערבבים הכל ביחד,רק עד שכל המרכיבים מצופים..וזהו …זה מוכן - טועמים ואם חסר מלח מוסיפים (אני לא הוספתי מלח בכלל).
סוגרים מכסה ואש - ממתינים כמה דקות בלבד - העלים יתאדו ויאבדו נפח מהחום של התבשיל.
טעים אש!!!
Comments