top of page

מג׳דרה קינואה אחת אחת

מג׳דרה קלילה- קינואה, עדשים ובצל מטוגן.


מצרכים-

שליש כוס עדשים ירוקות שטופות

כוס קינואה לבנה יבשה.

זהו!


מרתיחים מים בסיר (הרבה מים-כמו שמבשלים פסטה)

מוסיפים כף מלח.


כשהמים רותחים -שופכים את העדשים ומבשלים 20 דקות בביעבוע (ז״א במים מבעבעים)


בינתיים מטגנים בצל פרוס לרצועות דקות-בשמן זית

עד שהוא שחום יפה-מוסיפים לו מעט סילאן-מערבבים ושמים במד.


לאחר 20 דקות בהן העדשים התבשלו-מוסיפים לסיר את הקינואה-מבשלים בביעבוע עוד 16 דקות (עדשים וקינואה ביחד).


מסננים מיד בתום 16 הדקות-משאירים במסננת שכל נוזלי הבישול יתאדו.


מחממים בסיר שמן זית-כפית כמון-רבע כפית קינמון-פותחים קלות בשמן ומוסיפים את הקינואה והעדשים.

מוסיפים את הבצל ומערבבים-טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.


🤍💙🇮🇱





3,056 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page