מג׳דרה קינואה מבושלת כמו פסטה
אחת אחת,לא עיסתית,לא דביקה,לא יציקה..
בדיוק כמו שמג׳דרה אמורה להיות..
מרתיחים סיר עם הרבה מים ומוסיפים מלח בנדיבות (כמו פסטה…)
כשרותח מוסיפים כוס עדשים ירוקות (שטופות)
כעבור חמש דקות שהעדשים ברתיחה מוסיפים כוס קינואה
הנ״ל צריך לרתוח (ממש לבעבע ) 20 דקות
ואז מסננים ומשאירים במסננת שכל הנוזלים יסתננו..
מעבירים לקערה
מוסיפים כף שמן זית
חצי כפית כמון
מערבבים וטועמים אם חסר מלח (היו במי הבישול-זוכרים?)
בזמן שהקינואה התבשלה לה -הכנתם בצל מטוגן
פורסים בצל גדול(או כמה) לחצי ואז לרצועות
מטגנים במעט שמן זית (שתיים שלוש כפות) ומערבבים כל הזמן על אש נמוכה-זה לוקח בערך 10 דקות.
כשהבצל משחים יפה(לא אמור להישרף שימו לב)
מוסיפים כפית מייפל טבעי ומערבבים…הבצל יקבל צבע עמוק וטעם ואווו.
את הבצל אפשר לערבב פנימה או כמוני לשים מעל
מגישים לצד יוגרט עיזים/יווני
חלום♥️
Kommentare