top of page

מאפינס תפוח שיבולת קינמון

זה נחמד שיש בבית איזה ביס מתוק ,במיוחד כשחוגגים שלושה ימי הולדת בזה אחר זה …צריך אנרגיה..הנשמה מבקשת והנשמה מקבלת..


אז מאפינס תפוח שיבולת עבה וקינמון -מתכון לפנתאון-


בקערה אחת-

שתי ביצים גדולות

רבע כוס דבש למתיקות מעודנת (כוס מדידה)

חצי כוס תה ירוק (או נס קפה או חלב כלשהו)

שתי כפות גדושות חמאת שקדים/בוטנים טבעית

לערבב.

להוסיף כוס שיבולת

כפית אבקת אפייה

כף זרעי ציה

קוביות מתפוח אחד ירוק וקלוף

כפית שטוחה קינמון

לערבב הכל היטב

להניח בצד למשך חמש דקות במהלכן השיבולת תתרכך.


להעביר לתבנית שקעים משומנת (אם משתמשים במנג׳ט אז גם אותו לשמן)


אופים על 180 כרבע שעה

אני אופה על טורבו .

להיזהר מאפיית יתר!


🤍🧡💚









1,100 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 Comment


במה אפשר להחליף את השיבולת שועל?

Like
bottom of page