מאפינס כוסמת ירוקה😱
שתי ציפורים בבלילה אחת..
הקיצר,מהבלילה של הלאפה שנשארה לי הכנתי מאפינס ,דחוס כזה ומלא בכל טוב של גרעינים,אגוזים טעם פסיכי,נטול גלוטן ודל פחמימה
מה אגיד לכם,הבית שלי מריח כמו בולונז׳רי בפריז..
בפעם הבאה שאתם מכינים בלילה ללאפה כוסמת ,תכינו קצת יותר לא תתחרטו.
חומרים לשישה מאפינס כוסמת ירוקה!!! בתבנית שקעים-
כוס כוסמת להשרות במים ( לילה על השיש)
למחרת -
להשרות שתי כפות צייה במעט מים לעשר דקות.
לסנן ולשטוף את הכוסמת ,להעביר למעבד מזון+מים עד לכיסוי הכוסמת-בערך כוס +כפית מלח+ג׳ל צ׳ייה...לטחון לבלילה אחידה.
בשלב הבא הבלילה צריכה לנוח לפחות שמונה שעות (בקערה מכוסה במגבת על השיש).
לפני הכנה לערבב כל אגוז או זרע או שילוב של כמה לתוך הבלילה(אפשר גם כל מאפין בסגנון אחר).
מעל לפזר (פרג/שומשום/קצח וכו
לתנור שחומם לחום של 180 מעלות על מצב טורבו לחצי שעה ארבעים דקות.
אפשר להקפיא
אפשר להכפיל כמויות
אפשר להכין בגרסא של לחם(מלפחות 500 גרם כוסמת=שקית אחת).
Comments