מאפינס אספרסו מרציפן למי שלא יכול לשתות קפה בלי איזה ביס מתוק…יכול להיות על בסיס קמח שקדים או שיבולת שועל.
מתכון ל-12 מאפינס
בקערה:
שלוש ביצים
רבע כוס מדידה דבש
לערבב
להוסיף-שוט אספרסו ארוך (אפשר בטעמים)
כף גדושה חמאת שקדים/בוטנים
לערבב
ואם לא רוצים על בסיס אספרסו -אפשר רבע כוס חלב או כפית קקאו מומסת ברבע כוס מים רותחים)
קערה נוספת- כוס וחצי קמח שקדים ושקית אבקת אפייה-לערבב היטב.
לאחד עם הביצים ..לערבב לאיחוד.
*אם משתמשים בשיבולת שועל דקה/עבה-להוסיף רק כוס ורבע (כוסות מדידה)… ואז ממתינים רבע שעה שהבלילה תסמיך ו׳ שיבולת תתרכך-בנוהל.
מסדרים בתוך מנג׳ט
פרוסת בננה-שבר שוקולד מריר-בלילה
וחוזר חלילה -בננה-שבר שוקולד-בלילה
לפחות שתי שכבות.
אופים 180 טורבו כרבע שעה…להיזהר לא לייבש.
אפשר לפדר באבקת סוכר/קקאו.
ביי🤭
Comments