top of page

מאפינס אספרסו מרציפן ללא גלוטן

מאפינס אספרסו מרציפן למי שלא יכול לשתות קפה בלי איזה ביס מתוק…יכול להיות על בסיס קמח שקדים או שיבולת שועל.


מתכון ל-12 מאפינס


בקערה:

שלוש ביצים

רבע כוס מדידה דבש

לערבב

להוסיף-שוט אספרסו ארוך (אפשר בטעמים)

כף גדושה חמאת שקדים/בוטנים

לערבב


ואם לא רוצים על בסיס אספרסו -אפשר רבע כוס חלב או כפית קקאו מומסת ברבע כוס מים רותחים)


קערה נוספת- כוס וחצי קמח שקדים ושקית אבקת אפייה-לערבב היטב.

לאחד עם הביצים ..לערבב לאיחוד.


*אם משתמשים בשיבולת שועל דקה/עבה-להוסיף רק כוס ורבע (כוסות מדידה)… ואז ממתינים רבע שעה שהבלילה תסמיך ו׳ שיבולת תתרכך-בנוהל.


מסדרים בתוך מנג׳ט

פרוסת בננה-שבר שוקולד מריר-בלילה

וחוזר חלילה -בננה-שבר שוקולד-בלילה

לפחות שתי שכבות.


אופים 180 טורבו כרבע שעה…להיזהר לא לייבש.


אפשר לפדר באבקת סוכר/קקאו.


ביי🤭




1,279 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page