top of page

לברק בקארי צהוב,אפונה ובאקצוי

אין לי ראש לסירים ארוכים..בטח לא באמצע שבוע

אז גם שבע דקות..גם מעט מרכיבים

גם מזין..בריא..ירוק..טעים….קלללל

תודו-חלום..


לברק בקארי צהוב,אפונה ובאקצוי


*פילה דג לבן (נניח לברק) במתכון יש שישה-חתוכים לאצבעות.

כף קורנפלור לציפוי הדג


לרוטב-

כף מחית קארי צהוב או ירוק

כף גדושה חמאת בוטנים

חצי צרור או יותר כוסברה

חצי כוס חלב קוקוס

שליש כוס מים

לטחון לבלילה חלקה.


בסיר רחב עם מעט שמן זית-מטגנים טיגון קליל את נתחי הדג

חצי דקה מכל צד..

שופכים את הרוטב,כוס אפונה עדינה,וירק כלשהו -השתמשתי הפעם בבאקצוי(מתאים גם מנגולד/תרד/קייל)

מתבלים במלח ופלפל

אם רוצים עוד רוטב מוסיפים עוד מים.

מבשלים כחמש עד שבע דקות סיר סגור אש נמוכה-בינונית.


טעים לצד אורז לבן/קינואה/פירה.






661 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Commentaires


bottom of page