אין לי ראש לסירים ארוכים..בטח לא באמצע שבוע
אז גם שבע דקות..גם מעט מרכיבים
גם מזין..בריא..ירוק..טעים….קלללל
תודו-חלום..
לברק בקארי צהוב,אפונה ובאקצוי
*פילה דג לבן (נניח לברק) במתכון יש שישה-חתוכים לאצבעות.
כף קורנפלור לציפוי הדג
לרוטב-
כף מחית קארי צהוב או ירוק
כף גדושה חמאת בוטנים
חצי צרור או יותר כוסברה
חצי כוס חלב קוקוס
שליש כוס מים
לטחון לבלילה חלקה.
בסיר רחב עם מעט שמן זית-מטגנים טיגון קליל את נתחי הדג
חצי דקה מכל צד..
שופכים את הרוטב,כוס אפונה עדינה,וירק כלשהו -השתמשתי הפעם בבאקצוי(מתאים גם מנגולד/תרד/קייל)
מתבלים במלח ופלפל
אם רוצים עוד רוטב מוסיפים עוד מים.
מבשלים כחמש עד שבע דקות סיר סגור אש נמוכה-בינונית.
טעים לצד אורז לבן/קינואה/פירה.
Commentaires