בחנוכה הזה שומרים על גבולות גזרה
ואומרים ביי ביי לצרבות,לנפיחות ולשני קילו פוטנציאליים (לפחות)
אז ביי לביבות מטוגנות נוטפות שמן
והיי לביבות שמנמנות אפויות מלאות כל טוב..
מתכון ל-15 לביבות
במעבד מזון-
שתי כוסות תירס (אני השתמשתי בקפוא)
חצי כוס חלב שקדים (או אחר )
חצי כוס קינואה מבושלת
רבע חבילת טופו
לעבד גס.
בקערה-
שתי ביצים
חצי כוס קינואה מבושלת מסוננת
אפשר גם כוס קינואה מבושלת למי שרוצה
(רבע שעה במים רותחים עם מלח-כמו פסטה)
כוס קמח קינואה (או אחר)
חצי כפית אבקת אפייה
תערובת תירס,טופו,חלב
מלח פלפל.
לערבב-להעביר למנג׳טים או תבנית קאפקייס-כף וחצי שתיים גדושות.
לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
רבע שעה עשרים דקות
או עד השחמה קלה.
Comments