top of page

לביבות תירס

בחנוכה הזה שומרים על גבולות גזרה

ואומרים ביי ביי לצרבות,לנפיחות ולשני קילו פוטנציאליים (לפחות)

אז ביי לביבות מטוגנות נוטפות שמן

והיי לביבות שמנמנות אפויות מלאות כל טוב..


מתכון ל-15 לביבות


במעבד מזון-


שתי כוסות תירס (אני השתמשתי בקפוא)

חצי כוס חלב שקדים (או אחר )

חצי כוס קינואה מבושלת

רבע חבילת טופו

לעבד גס.


בקערה-

שתי ביצים

חצי כוס קינואה מבושלת מסוננת

אפשר גם כוס קינואה מבושלת למי שרוצה

(רבע שעה במים רותחים עם מלח-כמו פסטה)


כוס קמח קינואה (או אחר)

חצי כפית אבקת אפייה

תערובת תירס,טופו,חלב

מלח פלפל.

לערבב-להעביר למנג׳טים או תבנית קאפקייס-כף וחצי שתיים גדושות.

לתנור שחומם מראש על 180 מעלות

רבע שעה עשרים דקות

או עד השחמה קלה.












































100 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page