top of page

לביבות לקט חגיגה ירוקה

לקט חגיגה ירוקה של סנפרוסט, הוא אחד האהובים עליי.

היום החלטתי לעשות איתו משהו אחר ולהפוך אותו ללביבות ירק.

ומה יצא?יצא מהמם - כי יש פה גם פולי סויה,ברוקולי,אפונה,אפונה מתוקה בתרמיל,בצל ובטח עוד כמה דברים ששכחתי… וזה פשוט נוח.. וכשנוח קל.. זה כל הסיפור של סנפרוסט.


אז לוקחים לקט כזה ואפילו לא צריך לבשל או לאדות..פשוט להניח במסננת ולשטוף במים להוריד את הקרח… מהר מאוד זה גם מתרכך… הרי הירקות עברו כבר בישול לפני שהוקפאו.


במעבד מזון-

לקט חגיגה ירוקה

אני גם הוספתי חצי צרור פטרוזיליה,חופן נענע וקצת תרד

(בגדול לא חובה)

טחנתי…סחטתי!!! זה שלב חשוב כי יש נוזלים.


העברתי לקערה

הוספתי ביצה גדולה (אפשר להוסיף שתי ביצים-שיהפכו את העיסה לדביקה יותר.)

מלח,פלפל,שום גבישי

מעט גבינת פטה עיזים מגודרת -מעולה גם עם קצקבל!!!

מערבבים..


עושים לביבות שמנמנות-מניחים בתבנית על גבי נייר אפייה

אפשר לפזר שומשום,קצח וכו׳ או בלי כלום.

משפריצים ספריי שמן על כל לביבה


משגרים לתנור 180 טורבו בערך 25 דקות

או עד שמשחים ומתמצק.


טבעונים? החליפו את הביצה בחצי חבילת טופו-אפשר לטחון אותה ביחד עם הירקות…

(חצי חבילה אמורה להספיק לדעתי)


זהו…מנה בריאה, חלבונית ומזינה לכל יום בשנה

וגם לשבועות 💚










754 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page