לביבות הירק שלי 🍀כמעט שכחתי מהן ופתאום הן שבו לחיי תודה לאל.
אפשר להשתמש בכל ירק
אפשר לטחון את הירק או לקצוץ דק
אני השתמשתי במנגולד, קייל ,תרד ובצל ירוק
הכל נקצץ דק (יש פה שתי כוסות מלאות ירק ואפשר היה יותר-שתי ביצים מדביקות אחלה)
מעבירים את הירק הקצוץ לקערה
מוסיפים שתי ביצים
שלוש כפות שיבולת שועל עבה (או דקה)
מלח ופלפל.
אפשר להוסיף לתערובת גבינה מגוררת כלשהי (גבינצ/מלוחה)
מערבבים היטב-מפלס הירק מצטמצם (בגלל הביצה)
על מחבת משומנת (השתמשתי התרסיס שמן זית) יוצרים לביבות שמנמנות
מטגנים משני הצדדים.
אני אוהבת להרכיב מהן כריך-גבינה, ירקות, אבוקדו, חציל וכו׳…..
פשוט וטעים לאללה 🍀☘️🍃
Comentários