top of page

לביבות חביבות בטיגון מינימלי

להלן תרומתי הצנועה לחג החנוכה -

לביבות חביבות בטיגון מינימלי ובטעם מקסימלי…תשאלו את עדנה..היא תקעה אתמול אולי 20 חתכות .


לביבות דלעת קינמון-

חתכת דלעת (מעריכה שהיתה סביב 400 גרם)מבושלת עד ריכוך,מסוננת ומעוכה לפירה-ביצה-שלוש כפות קמח שקדים-כפית א.אפייה-שלוש כפות חלב קוקוס-שתי כפות מייפל טבעי-רבע כפית קינמון-קורט מלח…

על מחבת עם מעט שמן זית/קוקוס .


לביבות פתיתי ברוקולי/פתיתי כרובית

אני השתמשתי בשליש חבילה פתיתי ברוקולי קפוא שהיתה לי -שטפתי וסיננתירק על מנת להפריד בין הפתיתים-ביצה-שתי כפות קמח שקדים/שיבולת שועל-כפית א אפייה -רבע כוס קצקבל מגוררת(אפשר יותר)-מלח ופלפל.

על מחבת עם מעט שמן זית לטגן משני הצדדים.


לביבות בטטה-

שתי בטטות בינוניות מבושלות עד ריכוך-מסוננות ושטופות-ביצה-שלוש כפות קמח שיבולת שועל-כפית א.אפייה-רבע כוס פטה עיזים מגוררת-רבע כוס קשקבל-מלח ופלפל

שמן זית במחבת…..


אם העיסה נראית נוזלית מדיי אז להוסיף עוד קצת קמח.


והרי לביבות חביבות ללא גלוטן טעימות פחד!


















442 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page