top of page

לביבות חביבות בטיגון מינימלי

להלן תרומתי הצנועה לחג החנוכה -

לביבות חביבות בטיגון מינימלי ובטעם מקסימלי…תשאלו את עדנה..היא תקעה אתמול אולי 20 חתכות .


לביבות דלעת קינמון-

חתכת דלעת (מעריכה שהיתה סביב 400 גרם)מבושלת עד ריכוך,מסוננת ומעוכה לפירה-ביצה-שלוש כפות קמח שקדים-כפית א.אפייה-שלוש כפות חלב קוקוס-שתי כפות מייפל טבעי-רבע כפית קינמון-קורט מלח…

על מחבת עם מעט שמן זית/קוקוס .


לביבות פתיתי ברוקולי/פתיתי כרובית

אני השתמשתי בשליש חבילה פתיתי ברוקולי קפוא שהיתה לי -שטפתי וסיננתירק על מנת להפריד בין הפתיתים-ביצה-שתי כפות קמח שקדים/שיבולת שועל-כפית א אפייה -רבע כוס קצקבל מגוררת(אפשר יותר)-מלח ופלפל.

על מחבת עם מעט שמן זית לטגן משני הצדדים.


לביבות בטטה-

שתי בטטות בינוניות מבושלות עד ריכוך-מסוננות ושטופות-ביצה-שלוש כפות קמח שיבולת שועל-כפית א.אפייה-רבע כוס פטה עיזים מגוררת-רבע כוס קשקבל-מלח ופלפל

שמן זית במחבת…..


אם העיסה נראית נוזלית מדיי אז להוסיף עוד קצת קמח.


והרי לביבות חביבות ללא גלוטן טעימות פחד!


















 
 

Comments


bottom of page