כריך שיבולת שועל עבה וירוקים-גרסאת יום א׳/אחרי חג פרוע…
אם התקשר אליי אתמול חבר (שעושה אבא חטוב) ושיבח והילל והרים לכריך הזה-וזה חבר שאוכל מכל טוב הארץ כמו שנאמר -זה אומר!!! זה אומר שאתם חייבים אותו גם לעצמכם.
הוא קיים בעמוד בגרסאת הטונה-ועכשיו גם בגרסא הזאת.
מה צריך?
כל ירק שעולה על הדעת
פה היה מנגולד ותרד,פטרוזיליה ,בצל ירוק,בזיליקום,סלרי.
(זה משתנה כל פעם בהתאם למה שיש בבית)
טוחנת במעבד מזון בפולסים (במידה ויש נוזלים-סוחטת את הירק)
מעבירה לקערה-
מוסיפה ביצה
שלוש כפות שיבולת עבה או דקה (או קמח שקדים)
מעט מלח.
מערבבת .
פורסת נייר אפייה על טוסטר לחיץ-משמנת את הנייר!
משטחת את התערובת למלבן..
משאירה את הטוסטר פתוח כמה דקות עד שהבסיס מתייצב..
ואז סוגרת בעדינות.
עוד עשר דקות ויש לכם בסיס מוכן
חוצים אותו -מורחים ומוסיפים מה שרוצים.
🤍💚🤍💚
Comments