כריות רצועות זוקיני ממולאות גבינות וזיתים..ניסיתם פעם?
משהו קצת שונה מפשטידה,מרשים לאללה ומלא טעמים..
לקחתם זוקיני ופרסתם באמצעות קולפן לרצועות דקות
במקביל הכנתם בלילת גבינות -אני השתמשתי ב-
רבע קופסא פטה עיזים 5%
רבע קופסא צפתית 5%
שלוש כפות גבינת קרם עיזים
ביצה
מעט בזיל מיובש
מעט שום גבישי
ערבבתי היטב..
שימנתי כלי קטן (שיכול להיכנס לתנור)וסידרתי את הרצועות כשהשוליים בחוץ (ראו סרטון )
מילאתי מלוא הגבינה , מעל פיזרתי זיתים שחתכתי לטבעות…
קיפלתי את רצועות הזוקיני פנימה -הברשתי בשמן זית ,פיזרתי שומשום והכנסתי לתנור 200 טורבו כעשרים דקות…..
במחשבה שנייה הייתי מכינה מלא כאלה בתבנית שקעים מסיליקון..פשוט פגז!
Comments