לא סתם חציל…חציל קלוי בתנור שאינו רואה ממטר חציל מטוגן…סבבה?בטוחה בזה…מיליון אחוז…
שם בכיס הקטן…עזבו אתכם מטיגונים…קחו מתכון:
חציל מוצק מאוד וקל משקל (עד כמה שניתן)
את החציל קולפים ופורסים לאורך או לרוחב לפרוסות יפות
(לא דקות מדי)
עד פה בנאלי….
אבל אז-חורצים שני חריצי עומק ארוכים בכל פרוסה
(שלב חשוב)
מורחים שמן זית על כל שטח הפנים של הפרוסה (נוח עם מברשת)
בוזקים שום גבישי בנדיבות
מלח גס
לתנור על חום גבוה -250 על מצב טורבו
סביב 20 דקות או עד השחמה…..
דליקטס!!!!
Comentários