שלא תגידו-זאתי אין לה מילה,אפס באמינות….
עבר שבוע קשוח על כוחותינו עם כל חיות הבית וזה
זה בול הסיר לזמנים קשוחים..כי חוץ מזה שהוא מנחם הוא גם קל ר-צ-ח!!!רצח!!!
חמין מקרוני חפיף עם טעם של עוד ועוד ועוד
ארבעה בצלים חצויים וחתוכים לרצועות דקות
מטוגנים בשמן זית עם השחמה,ריכוך וקרמול-שווה כל רגע!
חלקי עוף עם עור צרובים יפה יפה משני הצדדים (אפשר לפרגן להם בעוד קצת שמן)
תפוא קטנים (או חצויים) שבדרך כלל רבים עליהם מכות-רק אומרת -צריבה קלה.
כפית נס קפה מומסת בחצי כוס מים רותחים לעצירת הטיגון-
לא משפיע על הטעם..רק על הצבע
כף עד שתיים סילאן
כף גדושה פפריקה מתוקה
כף מחוקה אבקת קארי/כמון
שום גבישי לפי הטעם
מלח ופלפל
מים רותחים עד כיסוי
סוגרים מכסה ומבשלים כחצי שעה.
מוסיפים פסטה שבושלה חצי בישול במי מלח.
עוד קצת מים רותחים…מביאים לרתיחה
מרטיבים בנייר אפייה ומניחים מעל
אוטמים עם נייר כסף
משגרים לתנור-טורבו 150 מעלות לשעה
ועוד שעתיים וצפונה על 130…לרוב אין לילדים סבלנות-חשבו זמנים בהתאם!
רבע שעה אחרונה השחמה ללא כיסוי..
*ממליצה לבדוק לפחות פעם אחת אם חסרים נוזלים ובמידת הצורך להוסיף עוד מעט מים….(להיזהר מעודף נוזלים…)
שמעו שזה ממכר!!!
Comments