top of page

חטיף שיבולת שועל עבה

חטיף שיבולת שועל?

עוגה?

לא יודעת…אני רק יודעת שזה טעים ממש,משביע ממש ונותן אחלה אנרגיה!

הפעם השתמשתי בשיבולת שועל עבה ,היא מעובדת פחות ועם ערכים תזונתיים גבוהים יותר מזאת הדקה..אבל היא גם מאתגרת הרבה יותר..היא שומרת על צורתה ולא מתרככת או מסמיכה כמו הדקה…אבל יש פה בנות שביקשו עבה…אז עבה!


שלוש ביצים לארג

רבע כוס דבש (אפשר גם מייפל)

שתי כפות חמאת שקדים/בוטנים

שתי בננות בשלות מעוכות (ככל שהן בשלות יותר כך המאפה יהיה מתקתק יותר )

רבע כוס חלב כלשהו

שתי כוסות שיבולת שועל עבה!

שקית אבקת אפייה

כף זרעי ציה


לערבב ולתת לבלילה מנוחה של כמה דקות לטובת ריכוך השיבולת…


להעביר לתבנית אינגליש מעל נייר אפייה

אפשר לקשט בשוקולד/חמוציות/אגוזים וכו…


180 טורבו כחצי שעה או עד שהעוגה משחימה.


לפרוס כשמתקרר אחרת עשוי להתפרק!










1,141 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page