top of page

חזה עוף וירקות בקארי ירוק

חזה עוף וירקות בקארי ירוק

באמת להתעלף,גם מהטעם וגם מקלות ההכנה..


חצי קילו חזה עוף (או שניצל או פרגית) חתוך לרצועות-להשרות בכפית קורנפלור +מעט רוטב סויה וכף שמן שומשום.

בינתיים-מטגנים במעט שמן זית

בצל קצוץ,שלוש שיני שום פרוסות,חתכת שורש ג’ינג’ר מגורר..

מוסיפים כף גדושה משחת קארי ירוק

מערבבים ומוסיפים טיפה מים(כף)


מוסיפים

דלעת חתוכה לקוביות(אפשר גם בטטה/גזר) רצועות גמבה אחת,ברוקולי,פטריות,פולי אדממה קלופים-קיצר הבנתם את הרעיון-כל מה שמתחשק לכם-קצת מכל ירק

כל פעם מוסיפים ירק אחד-מערבבים ומוסיפים את הבא ..


רוטב מ-3 כפות חמאת בוטנים+שלוש כפות סויה +כף שמן שומשום-לשפוך על הירקות-מוסיפים 250 מיל חלב/ קרם קוקוס..מערבבים-מבשלים רבע שעה עשרים דקות עד שהדלעת מתרככת.


את העוף המושרה מקפיצים במעט שמנז בנפרד ואז מוסיפים למחבת של הירקות לעוד הקפצה קלה ואיחוד טעמים.


טעים עם אורז/קינואה/אטריות שעועית/אטריות אורז.



















1,504 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page