חזה עוף וירקות בקארי ירוק
באמת להתעלף,גם מהטעם וגם מקלות ההכנה..
חצי קילו חזה עוף (או שניצל או פרגית) חתוך לרצועות-להשרות בכפית קורנפלור +מעט רוטב סויה וכף שמן שומשום.
בינתיים-מטגנים במעט שמן זית
בצל קצוץ,שלוש שיני שום פרוסות,חתכת שורש ג’ינג’ר מגורר..
מוסיפים כף גדושה משחת קארי ירוק
מערבבים ומוסיפים טיפה מים(כף)
מוסיפים
דלעת חתוכה לקוביות(אפשר גם בטטה/גזר) רצועות גמבה אחת,ברוקולי,פטריות,פולי אדממה קלופים-קיצר הבנתם את הרעיון-כל מה שמתחשק לכם-קצת מכל ירק
כל פעם מוסיפים ירק אחד-מערבבים ומוסיפים את הבא ..
רוטב מ-3 כפות חמאת בוטנים+שלוש כפות סויה +כף שמן שומשום-לשפוך על הירקות-מוסיפים 250 מיל חלב/ קרם קוקוס..מערבבים-מבשלים רבע שעה עשרים דקות עד שהדלעת מתרככת.
את העוף המושרה מקפיצים במעט שמנז בנפרד ואז מוסיפים למחבת של הירקות לעוד הקפצה קלה ואיחוד טעמים.
טעים עם אורז/קינואה/אטריות שעועית/אטריות אורז.
Comments