top of page

חבילאפה מהסרטים וללא גלוטן

אז… חבילאפה שזו בעצם חביתה ולאפה ללא גלוטן פגזית ואחלה אחלה של ארוחה!!!!

בגדול זה מתכון בסיסי ללאפה שכיכבה השבוע- לאפת עדשים, פשתן ושיבולת.


הכמות פה תספיק לחמש לאפות (אפשר לשמור בלילה במקרר או להכין מראש ולהקפיא).


אז ככה:


ללאפות-


שש כפות קמח עדשים

שתי כפות זרעי פשתן

שתי כפות שיבולת שועל או סובין שיבולת שועל.

מעט מלח

כוס מים.


לטחון לבלילה חלקה.


לא להיבהל אם יוצאת בלילה דלילה-חכו כמה דקות והיא תסמיך.

אם הבלילה סמיכה-תוסיפו עוד מים.


על מחבת נון סטיק משומנת קלות (מי שיש לה my pan-אז אפשר ללא שמן)


לשפוך מעט מהבלילה ולשטח.


להמתין שהבלילה תתייצב מעט ולשפוך מעל הלאפה חביתה מביצה אחת או יותר.


אפשר להוסיף תוספות שאוהבים- ירק/פטריות/זיתים/טונה/גבינות וכו׳.


כשהביצה עשויה והבלילה יציבה-מקפלים והופכים כמודגם בסרטון…


בתאבון.


אם ברצונכם לאפה אחת-


כף קמח עדשים

כף פשתן

כף שיבולת

מעט מלח

רבע כוס מים🧡




148 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page