מאז ומתמיד קראתי לכל מנת זודלס -רפונזל …האורך של האטריות המחודדות ממש ממש מזכיר…
היום סירקתי את הנסיכה לאלי והיא פשוט נתנה לי השראה למנה של הצהריים…
אז התחשק לי משהו מפנק וגם מהיר…
אז עשיתי רוטב רוזה זריז ציק צאק
חידדתי שני זוקיני וגזר ובישלתי רבע חבילת אטריות שעועית (איך הפרדתי רבע חבילה?באלימות….בכל זאת יש גם אמא רעה בסיפור של רפונזל)
לרוטב-
שמן זית ושום כתוש
חצי כוס מחית עגבניות לעצלנים
חצי כוס שמנת צמחית של אלפרו שמרגישה בטעם כמו שמנת רגילה אגב…
מלח,פלפל,צילי חריף וכל עשב תיבול שתרצו-מערבבים הכל ומבשלים שתי דקות ואז פשוט וקל מוסיפים את הזודלס ואת אטריות השעועית המבושלות…מערבבים שתיים שלוש דקות ולא יותר!!
מפזרים פרמזן או סתם ירק מעל (נניח שמיר/עירית)
ובא לציון גואל….
Comments