top of page

דלעת פסטת עדשים וחזה עוף

כשזה מגיע לסיר הזה

אני הופכת בור ללא תחתית

יענו עד שהוא לא מתחסל אני לא נרגעת…אז קחו בחשבון את העניין הזה..ותחשבו פעמיים אם להכין..

אבל אם החלטתם שכן אז-


קוביות דלעת בגודל ביס צרובות במעט שמן זית עד מצב פוטטוס.

לערבב לערבב…

כשהן כבר פוטטוס נוסיף חצי כפית מייפל טבעי (לא חובה) לאקסטרה קירמול.


נפנה בסיר מקום לרצועות חזה העוף-(שהושרו בכפית קורנפלור ותבלינים-שמן זית,בהרט,אבקת שום,סויה..שמן שומשום….ניתן להחליף בכל תבלין אחר).

ניתן בצריבה וכשהעוף מוכן נערבב עם הדלעת.

נוסיף כוס חלב קוקוס,מלח ,פלפל ורבע כפית קינמון!!שיש לו מלא סגולות רפואיות והוא מוסיף פה משהו פחד!! נבשל עד שהדלעת רכה רך לא מתפרקת.

נוסיף פסטת עדשים או אחרת שבישלנו מראש שתי דקות פחות…ניתן ערבוב..

ועכשיו אופציה-

דרך להוסיף ערך-

מלא ירק (תרד/מנגולד/באקצוי/קייל)

שתיים שלוש דקות אש נמוכה עד שהירק מאבד נפח ומתמזג עם הטירוף הזה!





















92 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

コメント


bottom of page