סיפרתי כבר פעם על טראומת הדייסה שאני סוחבת מילדות...טראומה שהתחדדה בצבא-באח 908 תל ערד,אחד ה-חורים (אז לפחות)
חדר אוכל צבאי ,כל בוקר ללא יוצא מן הכלל,דוד ענק של דייסה שאף אחד לא נוגע בה..כאילו שהצבא צועד על דייסתו...אני כותבת ומהדהד בי הריח הזוועתי הזה...
שנים אחר כך קוראת את הטור של נירה רוסו על דייסה שהיתה נראית סוף,אמרתי ננסה...אבל הטראומה גרמה לי לוותר..
ואז באה התוכנית הזאת של ליב
ואיתה צ’אנס נוסף לדייסה..
וואלה..אני יכולה לומר בפה מלא (דייסה)
שזו ארוחת הבוקר המועדפת עליי!!
זו הדייסה של הדובון הקטן שזהבה כל כך אהבה.
אז ככה-
כוס חלב שקדים
ארבע כפות שיבולת שועל דקה
לערבב לערבב לערבב על אש קטנה
במשך כמה דקות עד שהשיבולת מתמזגת עם החלב.
עכשיו מי שאוהב סמיך יכול להוסיף עוד שיבולת (ויקבל את הדייסה של הצבא 🤣)
מי שאוהב קרמי (כמוני) שיוסיף עוד קצת חלב.
תוספות קבועות-
מוזי הבננה המקורמלת
אוכמניות
קינמון ואגוזים
ולפעמים גם-
תותים(רק אם הם מתוקים)
קוקוס טחון
תמצית ווניל טבעית.
וזה מעדן מלכים!!!
Comments