ארוחת צהריים בריאה ומזינה ,קלילה כאיילה בציק צ’אק …דג אמנון ישראלי טרי מאוד!!! שהגיע אליי הבוקר במשלוח מהדגאי @shukadagim מפולט ונקי לפי בקשתי.
מה יש פה?
שלושה פילה דג חצוי
כל נתח מצופה מעט בקורנפלור.
כמה עלי מרווה
חופן עגבניות שרי
ארבע שיני שום כתושות
מיץ מחצי לימון
זהו.
בסיר רחב מחממים מעט שמן זית ומוסיפים מעט חמאה (כף).
מוסיפים את הדגים -צורבים צד אחד ואחרי חצי דקה הופכים לצד השני.
מוסיפים את העגבניות, השום, מיץ הלימון
מלח גס ופלפל שחור
סוגרים מכסה
מנענעים את הסיר קלות
מבשלים שמונה דקות בלבד!!!
לקראת הסוף הוספתי תרד שהיה לי-לא חובה
אני פשוט מכורה וזהו זהו!!!
בשיתוף ארגון מגדלי הדגים
Comments