יש לי רגע דאל
יותר נכון יש לי ברגע דאל
כוס חומוס קפוא (הוא כבר מבושל)
כוס עדשים כתומות שטופות היטב היטב
כוס וחצי דלעת חתוכה לקוביות
כמה פרחי כרובית טריה
חמש קוביות תרד קפוא
בצל סגול קטן חתוך גס
לרוטב-
חופן בזיליקום
שמנת קוקוס של אלפרו (שזה בערך חצי כוס)
כף גדושה קארי צהוב או חמאת בוטנים
לטחון הכל במעבד מזון לרוטב חלק
מסדרים את הירקות בסיר
מעליהם מזלפים שמן זית ומדליקים להבה
עבור חצי דקה מוסיפים רבע כוס מים בכדי שהירקות לא ישרפו.
טוחנים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לסיר-
בשלב הזה מוסיפים גם מלח ופלפל לתוך הסיר עצמו.
סוגרים מכסה,מחלישים להבה ומבשלים עד שהכרובית והדלעת רכות.
מערבבים ע״י ניעור הסיר (ערבוב עם כף יפרק את הדלעת)
את הטופו מוסיפים בעשר הדקות האחרונות של הבישול.
מגישים על אורז עננים/קינואה/פירה
מקשטים בבזיליקום /כוסברה
ויש לכם ברגע דאל!
Comments