top of page

גרנולה ביתית מ-5 מרכיבים

גרנולה ביתית מחמישה מרכיבים לכל חובבי הגרנולה - אצלנו בבית זה אודי.

ואחרי שהוא קנה כמה פעמים, אמרתי חלאס-כל כך פשוט להכין בבית ובטוח יותר בריא.


אז ככה- אני מכינה הכל בתבנית שנכנסת לתנור מעל נייר אפייה (אפשר גם לערבב בקערה ואז לשטח על תבנית מעל נייר אפייה)


• כוס שיבולת שועל עבה

• 3/4 כוס כוסמת ירוקה לא מבושלת

• שתי כפות שמן זית (או שמן קוקוס)

•שלוש כפות דבש או רבע כוס מייפל טבעי

• כוס אגוזים טבעיים קצוצים גס (אפשר לגוון באגוזים).


מערבבים הכל טוב טוב - כך שהכל יהיה מצופה בשמן ובדבש.

• משטחים בשכבה אחידה על גבי התבנית.


מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות


מצב טורבו - לשליש התחתון של התנור.


• כעבור שמונה דקות מהקלייה-מערבבים את הגרנולה בתוך התבנית ומשטחים שוב.


• אופים שמונה דקות נוספות.


• משאירים את הגרנולה בתנור כבוי וסגור רבע שעה לפחות!! (שלב חשוב)


• מוציאים מהתנור - מפזרים כף פתיתי קוקוס ומערבבים (הקוקוס כשלעצמו מוסיף עוד מתיקות)


אפשר להוסיף בשלב הזה חמוציות או שוקולד מריר קצוץ או כל תוספת יבשה שאוהבים.








 
 
 

Comments


bottom of page