גרבלקס מרמלדה הכי טעים שיש..ללא חומרים משמרים וללא סוכר.. טעים שאין לתאר וברור שעדיף על סלמון מעושן קנוי.
מה שחשוב זה להשתמש בנתח איכותי של דג סלמון-אני תמיד קונה סלמון נורווגי טרי …מנה שהיא מעדן!
מה צריך?
חצי קילו פילה סלמון נורווגי טרי ללא עור ועצמות
חבילת סלק בוואקום מגוררת
מיץ מתפוז אחד (אפשר גם בלי התפוז)
צרור שמיר קצוץ
5 כפות גדושות מלח הימלאיה גס
כמה קל? תקשיבו-
מנקים את הסלמון בעזרת נייר סופג .
מעבירים לתבנית
מערבבים יחד היטב
סלק, מיץ תפוזים, מלח, שמיר
מצפים את דג הסלמון מכל הכיוונים היטב
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-48 שעות.
בתום הזמן-מוציאים מהמקרר
מורידים את הציפוי -אפשר לנגב בנייר סופג.
פורסים חתיכות דקות מהסלמון ומתענגים….
את הסלמון ניתן לשמור עד שלושה ימים במקרר.
מתכון בשיתוף SFN
Comments