top of page

בראוניז ללא אפייה בטעם שוקולדי עשיר.

  • תמונת הסופר/ת: Udi Katz
    Udi Katz
  • 14 בנוב׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עבדים היינו...

עתה בני חורין...פחחח

במסגרת השיעבוד שלי למטבח (סגר...מתבגרים רעביםםםםם וזה)

מחפשת מתכונים במינימום זמן ומאמץ(אפילו שרק אני אוכל את זה)וגם שיתאימו לעקרונות clean eating

אז כשבא לכם משהו מתוק לשכוח מהצרות-אז זה-בראוניז ללא אפייה

בטעם שוקולדי עשיר.





















10 תמרים מגולענים

חצי כוס טחינה גולמית

חצי כוס שיבולת שועל דקה

רבע כוס קקאו טבעי

לטחון במעבד מזון לעיסה חלקה.


לשטח על נייר אפייה(גודל של 18/22 בערך-לא קריטי )

להכניס למקפיא מינימום חצי שעה

להוציא וללתוך (גודל של גלידוניות)

להמיס חבילת שוקולד מריר

לטבול כל חתיכה-להניח על רשת

אפשר לזלף שוקולד/חמאת בוטנים/חמאת שקדים/מעט מלח גס

לשמור במקרר.

לא נעים לי לגנוב משפטים

אבל זה טעים בצורה מזעזעת...

Comments


bottom of page