top of page

בראוניז טחינה

למה את לא מעלה מתוקים שואלים אותי….

זה למה…זה למה….תבנית שלמה חיסלתי

אסון או ששון,כבר לא יודעת

מה שבטוח ,אמא איזה בראוניז טחינה ….מה זה?!?

טחינה גולמית ושוקולד מריר זה קטלני..שמעתן?


שתי חפיסות שוקולד מריר (נניח 60% מוצקי קקאו-אפשר גם 70)

שליש כוס טחינה גולמית

להמיס הנ״ל במיקרו עד המסה…לערבב


במקביל לטרוף שלוש ביצים בגודל לארג׳ במטרפה עד קבלת קצף אוורירי..זה ישפיע על המרקם.


להוסיף ביצה לתערובת השוקולד טחינה

להוסיף רבע כוס מייפל/אגבה/דבש

רבע כוס קורנפלור

חצי כוס קמח שקדים

קורט (טיפי) מלח גס

לערבב בתנועות קיפול.


להעביר לתבנית ( לא גדולה-אפשר אינגליש)

אפשר להוסיף כך טחינה גולמית ובעזרת קיסם ליצור עיטור


לאפות על 170 טורבו כרבע שעה.

לצנן….זהו

אפשר להוסיף גנאש שוקולד …זה בדיוק מה שאני עשיתי

(חצי חבילת שוקולד ועוד שליש כוס חלב קוקוס או שמנת לבישול)..ולצפות את העוגה החמימה..


לחתוך כשמתקרר לריבועים קטנים…לא צריך יותר מריבוע קטן…תקשיבו לי!






881 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1件のコメント


עוגה מושלמת שמכינה כבר כמה פעמים!

אפשר להמיר את הביצים ברסק תפוחים לטובת חברים טבעונים?

いいね!
bottom of page