כל השבוע עבר פה בדודא לעוגת שוקולד, אבל היו חטיפי אנרגיה מסחררים כך שלא היה מקום לעוד עוגה(ואחרי שבוע של אוכל ביוון -לא היה מקום תרתי משמע)
אז יום שישי ואין ברירה אז-
בראוניז -
200 גרם שוקולד מריר (השתמשתי ב 70% מוצקי קקאו)
ושליש כוס שמן קוקוס או זית-להמיס במיקרו עד בלילה חלקה.
לטרוף שלוש ביצים לארג׳ כמה דקות עד אווריריות .
להוסיף לקערת השוקולד.
רבע כוס מייפל טבעי
רבע כוס קורנפלור
חצי כוס קמח שקדים(אפשר גם שיבולת שועל)
לקפל עד איחוד.
כף שבבי קקאו או שוקולדצ׳יפס (לא חובה)
משדרג ממש להוסיף בננה רקובה מעוכה.
לאפות על 170 כרבע שעה בתבנית מלבנית בינונית (20/30)
להיזהר מאפיית יתר.
*(אם משתמשים במוצקי קקאו באחוז גבוה יותר כדאי להוסיף עוד מייפל).
Comments